Bookfest Junior 2018

 

În perioada 30 mai – 3 iunie, micii citoitori sunt așteptați la Bookfest Juniror, programul destinat copiilor din cadrul Salonului de Carte Bookfest, ediția a XIII-a.

Editurile le-au pregătit noi titluri și colecții, întâlniri cu autori și ilustratori, o mulțime de ateliere de la cele de colorat și desenat până la cele de graffiti și de bricolat, ateliere cu scriitori, ateliere de lectură creativă, ateliere bilingve de bune maniere, maraton de lectură,  precum și festivități de premiere pentru concursuri de eseuri. De asemenea, vizitatorii sunt așteptați cu reduceri pornind de la 20% și ajungând și la 80% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

 

Salonul Internaţional de Carte Bookfest, la Romexpo, Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), în noul spațiu al Pavilionului B2, având un stand special destinat evenimentelor pentru copii pregătite de editurile participante.

 

Ca în fiecare an, marele premiu pentru tombola Bookfest Junior constă în două sute de cărți oferite de editurile participante la Bookfest Junior 2018. Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2018. Talonul trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior (Pavilionul B2). Extragerea celor doi câştigători va avea loc duminică, 3 iunie, ora 16.00, în standul Bookfest Junior. Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

 

Programul pliant Bookfest Junior 2018 cu harta standurilor editurilor participante și cu evenimentele din standul Bookfest Junior și din celelalte standuri este disponibil la fiecare dintre intrările din Pavilionul B, în standurile editurilor participante și în standul Bookfest Junior.

 

 

Programul evenimentelor de la Bookfest Junior 2018 poate fi consultat AICI

 

Organizatori: Asociaţia Editorilor din România, Editura Aramis, Editura Arthur, Editura Cartea Copiilor, Editura Casa, Editura Cartier, Editura Casa Radio, Editura Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Editura Diana, Editura Frontiera, Didactica Publishing House, Editura Integral, Editura Humanitas/Humanitas Junior, Editura Litera Mică, Maya’s Amazing Bookland, Editura Nemi, Editura NICULESCU, Editura Pandora M, Editura Polirom/Polirom Junior Editura Prut și Editura Vellant.

Descărcați documentul dorit printr-o simplă apăsare